Tulevia matkoja  2019

Päivämatkat Tallinnaan

Tallink / Megastarilla

13.04. lauantai

Hotellimatkat Tallinnaan

Maaliskuussa

09.-10.03. /

Pääsiäinen

19-21.04.(pe-su) / 3 päivää

20-21.04. (la-su) / 2 päivää

Toukokuussa

04.-05.05 / 25.-26.05. /

lisäämme matkoja...

muita matkoja:

02-03.03. / Pärnu- Latvia/Ainazi ostosmatka

25.-26.04./ Ähtäri/Pandat - Tuurin kyläkauppa

08.-14.06. / Futismatka Liechtensteiniin

03.-05.05/ Viipuri-Johannes

03.-05.05./ Viipuri

17.-19.05. / Viipuri-Johannes

17-19.05. / Viipuri

24.-26.05. / Johannes

26.-29.06. / Mikkeli- Valamo-Koli

02.-06.07. / 4/1 /JR 35 sotatiellä


 

 

LUMOAVAAN LIETTUAAN

Räätälöityjä bussimatkoja mm. Vilnaan , Vilna-Kaunas, kysy lisää meiltä!


Kehittyvä Liettua on jatkuvasti suosiotaan kasvattava, kiehtova matkakohde. Maassa on nähtävää ja koettavaa jokaiselle: Liettuan kaupungeissa voit aistia historian siipien havinaa ja kokea kulttuurielämyksiä. Toisaalta voit myös lähteä johonkin Liettuan luonnonkauniista rannikkokaupungeista tai nauttia kylpyläpalveluista. Liettua tarjoaa myös erinomaisia mahdollisuuksia onnistuneen kokousmatkan toteuttamiseen.

Kun matkustat Liettuaan, matkustat käytännössä keskelle Eurooppaa: maanosamme maantieteellinen keskipiste sijaitsee noin 25 km päässä Liettuan viehättävästä 600 000 asukkaan pääkaupungista. Neris-joki jakaa Vilnan uuteen ja vanhaan osaan ja niillä molemmilla on paljon tarjottavaa matkailijalle. Vilnan vanha kaupunki on yksi Euroopan kauneimmista ja se kuuluu UNESCO:n maailmanperintökohteisiin. Mittavan kulttuuritarjonnan lisäksi voit vaikkapa herkutella kaupungin idyllisissä kellariravintoloissa tai lähtea ostoksille. Myös Vilnan kaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsee monia näkemisen arvoisia kohteita kuten Eurooppa-puisto ja keskiajalla Liettuan suurruhtinasta palvellut Trakain linna.

Vilnan ohella kiintoisa kaupunkikohde on Liettuan toiseksi suurin kaupunki, Kaunas. Kaunaksen kaupunki omaa rikkaan historian, johon voi tutustua muun muassa kaupungin vanhassa kaupungissa sekä monissa kirkoissa ja museoissa. Kylpyläpalveluita puolestaan tarjoaa Liettuan eteläisin kaupunki Druskininkai, jossa palvelee yhdeksän modernia terveyshoitolaa. Rannikkokaupungit kuten Klaipeda, Neringa ja Palanga puolestaan ovat tunnettuja muun muassa vehreydestä ja upeista hiekkadyyneistään ja niissä voikin viettää unohtumattoman loman luonnonkauniissa ympäristössä.

Vistamatkat toteuttaa bussilla sekä Vilnan ja Liettuan että Baltian kiertomatkoja säännöllisin väliajoin. Ryhmille toteutamme matkoja räätälöidysti ympäri vuoden. Lisäksi myymme niin lentolippuja kuin majoituspalveluita omatoimimatkailijoille sekä välitämme muiden matkanjärjestäjien Liettuan matkatuotantoa. Lisätietoja saat toimistostamme!

Lisätietoa Liettuasta matkailukohteena:
Liettuan matkailuneuvonta